Laat je boekhouder jouw aangiftes doen!

Laat je boekhouder jouw aangiftes doen!

boekhouding doen

Wanneer je ondernemer bent, is het belangrijk om eens goed rond te kijken naar een goede boekhouder. Misschien doe je de boekhouding nu nog wel zelf, of misschien doe je er helemaal niets mee. Toch is het extreem belangrijk dat je de zaken op orde hebt.

boekhouding doenWat wij zien, is dat veel ondernemers die gebruik maken van de diensten van een Alkmaar boekhouder nog wel zelf de aangiftes zoals de omzetbelasting, inkomstenbelasting etc. doen.  Dat is nu echt zonde!

Natuurlijk kost het geld om van de diensten van een boekhouder gebruik te maken voor de aangiftes bij de belastingdienst, maar jouw tijd als ondernemer is echt heel duur! Daarnaast ben je waarschijnlijk niet zo financieel onderlegd als een boekhouder. Geef daarom gewoon wat extra geld uit om je boekhouder ook de aangiftes te laten doen. Het scheelt zoveel tijd!

Boekhouder toegang geven tot online administratie

Wat je tegenwoordig steeds vaker ziet is dat ondernemers een online boekhoudpakket hebben. Dit is vaak toegankelijk vanaf iedere locatie ter wereld, zolang je de inloggegevens maar hebt natuurlijk. Door deze technologie is het enorm handig geworden om extern met mensen te werken. Je kunt jouw boekhouder Dordrecht gewoon toegang geven tot dit systeem en hij/zij kan alle benodigde informatie gewoon zo uit het systeem halen. Je hoeft niet meer fysiek af te spreken om alles door te nemen. Dat scheelt een hoop tijd en kosten!

De kosten die je bespaart kun je dan prima gebruiken om de boekhouder de aangifte te laten uitvoeren. Vaak kun je via de belastingdienst aangeven dat iemand anders de aangiftes voor je verzorgd.